Çerez Politikası

Yalova İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret A.ş.  (“Şirket”; “Semt77”) olarak, siz www.semt77.com internet sitesi ziyaretçilerimize ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelerine (“KVK Mevzuatı”) uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami hassasiyeti göstermekteyiz.

Şirketimizin KVK mevzuatından doğan aydınlatma yükümlülüğü kapsamında sizleri, işbu www.semt77.com  Çerez Politikası (“Çerez Politikası”) ile Şirketimiz tarafından kullanılan çerezler ve bu vasıtayla işlenen kişisel verileriniz hakkında bilgilendirmek isteriz.

Çerezler Vasıtasıyla İşlenen Kişisel Verileriniz

Çerezler vasıtasıyla İnternet Sitesi üzerindeki kullanım ve ziyaret alışkanlıklarınız, oturum bilgileriniz ve geçmiş işlemleriniz işlenir ve kullanılır.   

Hangi Çerez Türlerini Kullanmaktayız?

Çerezler (cookies) bir internet sitesi tarafından cihazınızda oluşturulan ve isim-değer formatında veri barındıran küçük metin dosyalarıdır. Dolayısıyla, Sitemizi ziyaret etmenizle kullandığımız çerezler cihazınızda site ziyaretinize ilişkin bilgi saklanmasını ve bu bilgilerin sonraki ziyaretleriniz sırasında kullanılmasını mümkün kılmaktadır.

Sitemiz tarafından oluşturulan ve sadece Sitemiz tarafından okunabilen çerezler birincil çerezlerdir.

Sitemizde sunulan içerik, erişim adresindeki alan adı dışında başka alan adları üzerinden de sağlanmaktadır. Bu gibi durumda her bir alan adı kendine münhasır üçüncü taraf çerezler yaratmaktadır.

Sitemizde kullandığımız çerez türleri ile bu çerezleri kullanım amaçlarımız aşağıdaki gibidir: 

ÇerezAçıklama
cookielawinfo-checbox-analyticsBu çerez, GDPR Çerez İzni eklentisi tarafından ayarlanmıştır. Çerez, "Analytics" kategorisinde çerezler için kullanıcı onayını saklamak için kullanılır.
cookielawinfo-checbox-functionalÇerez, "İşlevsel" kategorisine çerezler için kullanıcı iznini kaydetmek için GDPR çerez izni ile ayarlanır.
cookielawinfo-checbox-othersBu çerez, GDPR Çerez İzni eklentisi tarafından ayarlanmıştır. Çerez, "Diğer" kategorisinde çerezler için kullanıcı onayını saklamak için kullanılır.
cookielawinfo-checkbox-advertisementÇerez, "Reklam" kategorisine çerezler için kullanıcı iznini kaydetmek için GDPR çerez izni ile ayarlanır.
cookielawinfo-checkbox-necessaryBu çerez, GDPR Çerez İzni eklentisi tarafından ayarlanmıştır. Tanımlama bilgileri, tanımlama bilgileri için kullanıcı onayını "Gerekli" kategorisinde saklamak için kullanılır.
cookielawinfo-checkbox-performanceBu çerez, GDPR Çerez İzni eklentisi tarafından ayarlanmıştır. Çerez, "Performans" kategorisinde çerezler için kullanıcı onayını saklamak için kullanılır.
IDEGoogle DoubleClick tarafından kullanılır ve kullanıcının web sitesini ziyaret etmeden önce web sitesini ve diğer reklamları nasıl kullandığı hakkındaki bilgileri depolar. Bu, kullanıcılara kullanıcı profiline göre kendileriyle alakalı reklamlar sunmak için kullanılır.
ls_smartpushBu çerez, sağlayıcı Litespeed Sunucusu tarafından ayarlanır. Bu çerez, sunucunun ayarları saklamasına ve sitenin performansını artırmasına izin verir.
pll_languageBu çerez, WordPress destekli web siteleri için Polylang eklentisi tarafından ayarlanır. Çerez, son göz atılan sayfanın dil kodunu saklar.
ssBu çerez, Eventbrite sağlayıcısı tarafından ayarlanır. Bu çerez, web sitesi sohbet kutusu işlevinin işlevselliği için kullanılır.
TawkConnectionTimeBu çerez, canlı sohbet işlevi olan Tawk.to tarafından ayarlanır. Çerez, kullanıcıları hatırlamak için kullanılır, böylece daha iyi ve iyileştirilmiş hizmet sağlamak için önceki sohbetlerin birbirine bağlanması sağlanır.
test_cookieBu çerez, doubleclick.net tarafından ayarlanmıştır. Tanımlama bilgisinin amacı, kullanıcının tarayıcısının tanımlama bilgilerini destekleyip desteklemediğini belirlemektir.
viewed_cookie_policyÇerez, GDPR Çerez İzni eklentisi tarafından ayarlanır ve kullanıcının çerez kullanımına izin verip vermediğini saklamak için kullanılır. Herhangi bir kişisel veriyi saklamaz.
VISITOR_INFO1_LIVEBu çerez Youtube tarafından ayarlanmıştır. Bir web sitesine yerleştirilmiş YouTube videolarının bilgilerini izlemek için kullanılır.
YSCBu çerezler Youtube tarafından ayarlanır ve gömülü videoların görüntülemelerini izlemek için kullanılır.
_gaBu çerez, Google Analytics tarafından yüklenir. Çerez, ziyaretçi, oturum, kampanya verilerini hesaplamak ve sitenin analitik raporu için site kullanımını takip etmek için kullanılır. Çerezler bilgileri anonim olarak depolar ve benzersiz ziyaretçileri tanımlamak için rastgele oluşturulmuş bir numara atar.
__cfduidTanımlama bilgisi, CloudFare gibi cdn hizmetleri tarafından, paylaşılan bir IP adresinin arkasındaki bireysel istemcileri tanımlamak ve her istemci için güvenlik ayarlarını uygulamak için kullanılır. Web uygulamasındaki herhangi bir kullanıcı kimliğine karşılık gelmez ve kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir bilgiyi saklamaz.

Sitemizde kullandığımız üçüncü taraf çerezler ile sizlere daha verimli ve işlevsel bir internet deneyimi sunmayı amaçlamaktayız.  Bu üçüncü kişi hizmet sağlayıcılar ile Şirketimiz arasında KVK mevzuatı uyarınca KVK Gizlilik Sözleşmesi akdedilmiş olup bu kişiler tarafından Şirketimiz adına elde edilen kişisel verilerinizin güvenliği garanti altına alınmıştır.

Çerezlerin Saklanması ve Erişilmesi

Sitemiz tarafından oluşturulan çerezler Sitemize erişim için kullandığınız internet sitesi tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda saklanmaktadır. Bu çerezlerin içerdiği bilgilere sadece çerezi oluşturan alan adı (https://www.semt77.com) altında sunulan Sitemiz tarafından ve aynı tarayıcıyı kullandığınız takdirde uzaktan erişim mümkündür.

Çerezleri Kabul Etmek Sizin Elinizde

İnternet tarayıcılarınız genellikle ziyaret ettiğiniz sitelerde kullanılan çerezleri otomatik olarak kabul etmektedir. İnternet Sitemizi kullanabilmek için çerez kullanımı zorunlu değildir, fakat tarayıcınızı tüm çerezleri engelleyecek şekilde ayarlamanız halinde kullanıcı deneyiminizin kalitesi düşebilir ve Sitemize erişim sağlamanızı ya da Sitemizin çeşitli işlevlerinden yararlanmanızı engelleyebilir.

Tarayıcınızı çerezleri tüm siteler veya belirli siteler için engelleyecek, çerez oluşturulduğunda uyarı verecek, üçüncü taraf çerezleri engelleyecek veya tüm çerezleri oturum çerezi gibi sayacak şekilde yapılandırabilirsiniz.

Diğer yandan, tarayıcınız üzerinden cihazınızda kaydedilen çerezleri silebilir veya bu çerezlerin listesini ve değerlerini görebilir ve takip edebilirsiniz. Aşağıda listelenen tarayıcılardan kullanmakta olduğunuza tıklayarak çerez yönetimlerine ilişkin detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak istersenizwww.aboutcookies.org ile www.youronlinechoices.eu adreslerini tıklayabilirsiniz. Site içerikleri İngilizcedir.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Çerezler işbu Çerez Bilgilendirme Metni’nde belirtilen amaçlar dışında kullanılmamakta olup tüm ilgili işlemler KVK mevzuatına uygun olarak yürütülmektedir. Çerezler vasıtasıyla elde edilen kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından KVK mevzuatına uygun olarak işlenmekte, saklanmakta ve güvenliği sağlanmaktadır.

Bilgi Edinme Hakkınız

KVK Kanunu’nun 11. maddesi kapsamında, Şirketimize başvurarak kişisel verilerinizin;

  1. İşlenip işlenmediğini öğrenme;
  2. İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  3. Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme;
  4. KVK Kanunu’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme; 
  5. Kişisel verilerinizin KVK Kanunu’nun 7. maddesi kapsamında silinmesi ve yok edilmesi ve eksik/yanlış işlenmiş kişisel verilerinin düzeltilmesi taleplerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme;
  6. Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  7. Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu bildiririz.

İşbu Çerez Bilgilendirme Metni, değişen süreçlerimiz dolayısıyla KVK mevzuata uyum sağlamak amacıyla güncellenebilecektir. Otomatik e-posta gönderim listemizde yer alıyorsanız, güncellemelerimiz size e-posta yolu ile bildirilecektir. Otomatik e-posta gönderim listemizde yer almıyor iseniz güncellemeler için sitemizi sık sık ziyaret etmenizi rica ederiz.

Yalova İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret A.ş.